Sayfalar

Günah Şehri – Sin City (2005)


Kitap : Günah Şehri
Yazar : Frank Miller
Yayınevi : Arka Bahçe Yayıncılık
Basım Tarihi : 2005
Sayfa Sayısı : 198
Boyutları : 15x24 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Sin City
Writer : Frank Miller
Publisher : Dark Horse
Publish Date : 2005
Dimensions : 9.1 x 6.4 x 4.8 inches
.
.
Konu:
Ölmeye Değer.
Öldürmeye de.
Cehenneme Gitmeye de.
Amen.

(Tanıtım Yazısı'ndan)
.
Film : Günah Şehri – Sin City (2005)
.
Yönetmen : Robert Rodriguez, Frank Miller, Quentin Tarantino
Senaryo : Frank Miller
.
Oyuncular : Jessica Alba - Nancy Callahan, Devon Aoki – Miho, Alexis Bledel – Becky, Powers Boothe - Senator Roark, Michael Madsen, Jude Ciccolella – Liebowitz, Jeffrey J. Dashnaw - Motorsiklet Polisi, Rosario Dawson – Gail, Jesse De Luna - Corporal Rivera, Benicio Del Toro - Jackie Boy, Brittany Murphy – Shellie, Michael Clarke Duncan – Manute, Josh Hartnett, Rutger Hauer - Cardinal Roark, Jaime King - Goldie/Wendy, Mickey Rourke – Marv, Bruce Willis – Hartigan, Elijah Wood – Kevin, Clive Owen, Carla Gugino – Lucille, Nick Stahl - Roark Jr., Rick Gomez – Klump, Marley Shelton - Mary
.
Konu :
En sert sokak dövüşçüsü yenilmez Marv, tanrıça kadar güzel Goldie ile beraber olur, fakat onu yatağında ölü bulur ve intikam peşindedir.
Özel dedektif Dwight beladan kaçmaya çalışsa da o onu asla bırakmamakta, ve bir polisin katledilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır.

Ve de şehirdeki en son dürüst polis Hartigan kariyerinin son saatinde, Senatörün sadist oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir grupla beraber işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar gerçekleşecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder