Sayfalar

Ayı Paddington – Paddington (2014)




Kitap : Ayı Paddington
Yazar : Michael Bond
Yayınevi : Epsilon Yayınları
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı : 119
Boyutları : 13x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: A Bear Called Paddington
Writer : Michael Bond
Publisher : HarperCollins Children's Books
Publish Date : 2003
Pages: 160
Dimensions : 5.1 x 0.5 x 7.8 inches
.
.
Konu: Ayı Paddington'ın öyküleri, tam elli yıldır dünyanın her yerinde çocukları eğlendirmeye devam ediyor. "Ayı mı? Paddington istasyonunda?" Bayan Brown şaşkınlıkla kocasına baktı. "Saçmalama, Henry. Daha neler!" Ayı Paddington çok uzaklardan, ta Peru'dan gelmişti. Brown ailesi onu Paddington istasyonunda buldu. O günden sonra hayatları eskisi gibi olmadı. Çünkü Paddington her şeyi olağandışı bir hale getirmeyi başarıyordu. Ayı Paddington'ın olduğu bir evde neşe, heyecan, mutluluk var demekti. Brown ailesinin yeni arkadaşı, sizin de arkadaşınız olacak! (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Ayı Paddington – Paddington (2014)
.
Yönetmen : Paul King
Senaryo : Paul King
.
Oyuncular : Ben Whishaw – Paddington, Nicole Kidman – Millicent, Peter Capaldi - Mr. Curry, Hugh Bonneville - Mr. Brown, Imelda Staunton, Michael Gambon, Matt Lucas, Matt King, James Bachman, Ancuta Breaban, Matthew David McCarthy – Docker, Sally Hawkins - Mrs. Mary Brown, Julie Walters - Mrs. Bird, Jim Broadbent - Mr. Gruber, Madeleine Harris - Judy Brown, Samuel Joslin -  Jonathan Brown, Tim Downie - Montgomery Clyde, Colin Firth – Paddington, Vic Waghorn - Matt Lucas Double, Barrie Martin, Faith Elizabeth, George Newton -  Angel
.
Konu :
Perulu genç bir ayı olan Paddington, ailesinden uzakta, teyzesi Lucy tarafından büyütülmüştür. Teyzesinin Emekli Ayılar Evi’nde yaşamaya başlamasının ardından, bir geminin cankurtaran botuna binip kendisine bir yuva bulmak için. Londra’da Paddington istasyonuna vardığında kaybolur ve şehir hayatının hiç de beklediği gibi olmadığını anlar. Onu tesadüfen bulup, boynuna asılı “Lütfen bu ayıya iyi bakın. Teşekkürler.” yazısını okuyan Brown ailesi, geçici olarak yuvalarını açar ve ayıcığın adını da, onu buldukları bu istasyonun adı olan “Paddington” koyarlar . Sevimli ayıcığın şansı tam da iyiye giderken, onun ender görünen bir ayı türü olduğunu fark eden müzede görevli bir hayvan doldurma sanatçısının dikkatini çeker. O andan sonra işler karışacak ve Paddington yabancısı olduğu bu yerde, birbi rinden komik ve heyecanlı maceralara atılacaktır.
.

1 yorum:

  1. bu çzigi ffilmi de vardı eskiden trt çocuk'ta çıkardı şimdi kidz tv veriyor

    YanıtlaSil