Sayfalar

Aynı Yıldızın Altında – The Fault in Our Stars (2014)


Kitap : Aynı Yıldızın Altında
Yazar : John Green
Yayınevi : Pegasus
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı : 320
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Fault in Our Stars
Writer : John Green
Publisher : Penguin Young Readers Group
Publish Date : 2014
Pages: 336
Dimensions : 5.5 x 0.9 x 8.2 inches
.
.
Konu: Hayatın Anlamını Bulmanın, Âşık Olmanın ve Alınan Her Nefesin Farkına Varmanın Öyküsü

On altı yaşındaki kanser hastası Hazel Grace'in birkaç yıl daha yaşamasını garanti eden tıp mucizesine rağmen hastalığı ölümcüldür ve konulan teşhisle birlikte yıldızlar, öyküsünün son bölümünü çoktan kaleme almıştır.

Fakat Augustus Waters isimli yakışıklı bir sürpriz karakter, Kanserli Çocuklar İçin Destek Grubu'nda boy gösterince Hazel'ın hayatı bambaşka bir yöne sapar ve bu zeki çocuğun çekimine karşı koyamayan kızın öyküsü yeniden yazılır... (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Aynı Yıldızın Altında – The Fault in Our Stars (2014)
.
Yönetmen : Josh Boone
Senaryo: Scott Neustadter , Scott Neustadter , Michael H. Weber
.
Oyuncular : Shailene Woodley - Hazel Grace Lancaster, Ansel Elgort - Augustus Waters, Ana Dela Cruz - Dr. Maria, Willem Dafoe - Peter Van Houten, Randy Kovitz - Dr. Simmons, Laura Dern - Mrs. Lancaster, Nat Wolff – Isaac, Lotte Verbeek - Lidewij Vliegenthart, Emily Peachey – Monica, Sam Trammell - Mr. Lancaster, Mike Birbiglia – Patrick, Johanna McGinley, Milica Govich - Mrs. Waters, Allegra Carpenter – Hostess, Silvio Wolf Busch – European, Jean Brassard - Waiter
.
Konu :
16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır. Augustus da beyin tümörüyle savaşmış ve bu yolda bir bacağını kaybetmiştir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder