Sayfalar

Büyük Oyun – Big Game (2014)


Kitap : Büyük Oyun
Yazar : Dan Smith
Yayınevi : Net Kitap
Basım Tarihi : 2015
Sayfa Sayısı : 236
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Big Game
Writer : Dan Smith
Publisher : Chicken House Ltd
Publish Date : 2015
Pages: 288
Dimensions : 5.2 x 0.8 x 7.8 inches
.
.
Konu: Sadece ok ve yayla ormanın derinliklerine yollanan Oskari, köyüne bir avla dönmek zorundaydı. Yetişkin olduğunu kanıtlamalıydı. Oysa Oskari, avlayacak hayvan bulmak yerine ABD Başkanı'nı taşıyan Air Force One uçağını bulmuştu. Üstelik teröristler ABD Başkanı'nıı öldürmek üzereydiler. Oskari ise ABD Başkanı'nı koruyabilecek tek kişiydi. Dünyanın en güçlü adamı soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilir mi?
(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Büyük Oyun – Big Game (2014)
.
Yönetmen : Jalmari Helander
Senaryo : Jalmari Helander , Petri Jokiranta
.
Oyuncular : Samuel L. Jackson - Başkan Alan Moore, Onni Tommila – Oskari, Ray Stevenson – Morris, Risto Salmi – Hamara, Jean-Luc Julien – Clay, Gabriel Raab, Erik Markus Schuetz – Stanley, Ted Levine - General Underwood, Jim Broadbent – Herbert, Victor Garber, Felicity Huffman - CIA Başkanı, Jaymes Butler – Otis, Mehmet Kurtuluş – Hazar, Ken Thomas, Jorma Tommila – Tapio, Rauno Juvonen - Safari Pilot
.
Konu : Ormanda kamp yapmakta olan Oskari, esrarengiz bir uçağın kamp alanı yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkan’ının bu durumda kurtarılması gerekmektedir. Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore’un kurtarılmasına yardım eder. Dünyanın en güçlü adamı soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilir mi?
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder