Sayfalar

Atlas Silkindi - Atlas Shrugged (2011)


Kitap : Atlas Vazgeçti 1.Bölüm-İtirassız
Yazar : Ayn Rand
Yayınevi : Plato Film
Basım Tarihi : 2003
Sayfa Sayısı : 462
Boyutları : 13x11 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Atlas Shrugged
Writer : Ayn Rand
Publisher : Plume
Publish Date : 1999
Pages: 1200
Dimensions : 6 x 1.9 x 9 inches
.
.
Konu: Ayn Rand -asıl adıyla Alişya Rosenbaum- 1500 sayfalık bu dev romanı için "Bu bir felsefe tarihi kitabıdır. Düşüncemin vardığı son nokta da şudur: İnsanın kendi yaratıcılığını ortaya koyma hakkı hiçbir zaman engellenemeyecek". Ayn Rand'ın eserlerini Türkçeye kazandıran Sinan Çetin bu kitap için şöyle diyor: "Bu kitap iş yapan, yaratan, yapan eden insanın toplum tarafından nasıl sömürüldüğünü, üstelik zalimce suçlandığını açıkça gözler önüne seriyor... eğer aklınıza, yeteneğinize, kendinize inanıyorsanız bu kitabı çok büyük bir aşkla okuyacaksınız." (Tanıtım Bülteninden)
.

Film: Atlas Silkindi - Atlas Shrugged (2011)
.
Yönetmen : Paul Johansson
Senaryo : Randall Wallace ,  Ayn Rand ,  James V. Hart ,  Brian Patrick O'toole
.
Oyuncular : Taylor Schilling - Dagny Taggart, Paul Johansson - John Galt, Edi Gathegi - Eddie Willers, Michael O'keefe - Hugh Akston, Matthew Marsden - James Taggart, Grant Bowler - Henry Rearden, Patrick Fischler - Paul Larkin, Jsu Garcia - Francisco D'Anconia, Armin Shimerman - Dr. Potter, Geoffrey Pierson - Midas Mulligan, Michael Lerner - Wesley Mouch, Jon Polito - Orren Boyle, Graham Beckel - Ellis Wyatt, Rebecca Wisocky - Lillian Rearden, Ethan Cohn  - Owen Kellogg, Annabelle Gurwitch - Reporter #2, Navid Negahban - Dr. Robert Stadler, Frank Cassavetes - Bum
.
Konu :Demiryollarında yönetici Dagny Taggart ile çelik kralı Henry Rearden ABD'nin giderek otoriter hükümetine karşı savaşmak için bir ittifak oluştururlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder