Sayfalar

Cennete Yolculuk – Heaven is for Real (2014)


Kitap : Cennet Gerçekten Var
Yazar : Todd Burpo , Lynn Vincent
Yayınevi : Profil Yayıncılık
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 184
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Heaven is for Real
Writer :  Todd Burpo , Lynn Vincent
Publisher : Thomas Nelson
Publish Date : 2010
Pages: 163
Dimensions : 5 x 0.6 x 8 inches
.
.
Konu: Colton Burpo acil apandisit ameliyatının üstesinden geldiğinde, ailesi onun mucizevî kurtuluşundan çok mutlu oldu. Fakat beklemedikleri şey, ilerleyen aylarda ortaya çıkan hikâyeydi - küçük oğullarının cennete gidip gelişini ayrıntılarıyla anlatan sıra dışı olduğu kadar çok da güzel olan bir hikâye.
Colton henüz dört yaşında bile değilken, ailesine, ameliyat esnasında bedeninden ayrıldığını anlattı ve o ameliyat olurken hastanenin başka bir bölümünde ebeveynlerinin neler yaptığını harfiyen anlatarak bu iddianın doğruluğunu ispatladı. Cennete yaptığı ziyaretten bahsetti ve hayatı boyunca hiç tanımadığı, orada tanıştığı insanların anlattıkları hikâyeleri, kendi doğumundan önce olan olayları bile aktardı. Ayrıca henüz okumayı bilmediği halde, İncil'le birebir örtüşen ayrıntılı ve anlaşılması güç cennet tanımlamalarıyla ailesini büyüledi.
Bir çocuğun tüm masumiyeti, açık sözlülüğü ve cesaretiyle, Colton uzun yıllar önce aralarından ayrılmış olan aile bireyleriyle tanışmasını anlatıyor. İsa'yı, melekleri ve "koskocaman" Tanrı'nın nasıl olduğunu ve Tanrı'nın bizi ne kadar çok sevdiğini tanımlıyor. Babası tarafından aktarılan fakat Colton'un özgün ve basit kelimelerini kullanan Cennet Gerçekten Var, Colton'un "Hiç kimse yaşlı değil ve hiç kimse gözlük takmıyor" dediği bizi bekleyen dünyaya bir anlık bakış sağlıyor.
Cennet Gerçekten Var, size küçük bir çocuk gibi görüp inanma şansı vererek sonsuzluğa bakışınızı ebediyen değiştirecek. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Cennete Yolculuk – Heaven is for Real (2014)
.
Yönetmen : Randall Wallace
Senaryo : Todd Burpo , Chris Parker , Lynn Vincent
.
Oyuncular : Darren Felbel – Parker, Karen Tusa, Margo Martindale, Thomas Haden Church, Jon Ted Wynne – Jackson, Candace Smith - Pay Clerk, Kelly Reilly - Sonja Burpo, Greg Kinnear - Todd Burpo, Jacob Vargas – Michael, Ali Tataryn, Nancy Sorel – Slater, Mike Mohrhardt – Jesus, Connor Corum – Colton, Lane Styles – Cassie, Darcy Fehr - Lee Watson
.
Konu : Bir Mafya lideri ve ailesi çeteyi ihbar ettikten sonra Tanık Koruma Programı kapsamında Fransa'da sakin bir kasabaya yerleştirilir. Ajan Stansfield'ın aileyi dizginlemek için gösterdiği tüm çabalara rağmen, Fred Blake, karısı Maggie ve çocukları Belle ve Warren eski alışkanlıklarından vazgeçemeyerek sorunlarını "aile içi" yollarla çözmeye devam eder. Eski Mafya arkadaşları aileyi takip etmeye çalıştığında kaos başlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder