Sayfalar

Belalı Tanık – Malavita,The Family (2013)


Kitap : Malavita - Belalı Tanık
Yazar : Tonino Benacquista
Yayınevi : Doğan Kitap
Basım Tarihi : 2013
Sayfa Sayısı : 264
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Malavita
Writer : Tonino Benacquista
Publisher : Penguin Books
Publish Date : 2013
Pages: 275
Dimensions : 5.1 x 0.7 x 7.7 inches
.
.
Konu: Bir adam kaç para eder? İnsan hayatının bedeli ne kadardır? Kaç para ettiğini bilmek, öleceğin günü bilmek gibi bir şey. Ben yirmi milyon dolar ediyorum. Bu çok fazla. Ancak düşündüğümden çok daha az. Belki de dünyanın en pahalı adamlarından biriyim. Eğer benim yirmi milyon dolarım olsa, onunla ne yapacağımı çok iyi biliyorum: Tamamını verir, eski hayatımı geri alırdım; bu kadar etmeden önceki hayatımı.

Eski mafya üyesi Giovanni Manzoni mahkemede eski arkadaşları aleyhine tanıklık edince Tanık Koruma Programı'na alınır ve yeni bir kimlikle ailesiyle birlikte Fransa'nın Normandiya bölgesine yerleştirilir. Manzoni'nin yeni adı: Fred Blake'tir. Fred, haksızlığa uğradığını düşünür ve yaşadıklarını herkese anlatma isteğiyle yanıp tutuşarak bir kitap yazmaya karar verir.

Karısı Maggie geçmişte yaşadıklarını unutmak istercesine kendini hayır işlerine adar. Kızları Belle'in tek derdi güzel olmak ve ilgi çekmektir. Oğulları Warren ise babasının yolundan gider. Artık okulda haraç toplamaya başlamıştır.Ve hayatın acı gerçeği karşılarındadır: Mafyaya bir kez bulaşınca kurtuluş yoktur. Bela peşlerini bırakmayacaktır. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Belalı Tanık – Malavita,The Family (2013)
.
Yönetmen : Luc Besson
Senaryo : Tonino Benacquista , Luc Besson , Michael Caleo
.
Oyuncular : Robert De Niro - Fred Blake_Giovanni Manzoni, Michelle Pfeiffer - Maggie Blake, Dianna Agron - Belle Blake, Tommy Lee Jones, Greg Antonacci, Jimmy Palumbo – DiCicco, Kevin Kolack, Steven Rattazzi, John D'Leo - Warren Blake, Mike Bocchetti, Anthony Mangano, Paul Borghese – Albert, Ricardo Cordero – Philly, Jon Freda – Rocco, Gino Cafarelli, Dominic Chianese - Don Mimino, David Belle, Domenick Lombardozzi – Mimmo, Vincent Pastore - Fat Willy, Joseph Perrino – Joey, Kresh Novakovic – Vincenze, Paul Bandey
.
Konu : Bir Mafya lideri ve ailesi çeteyi ihbar ettikten sonra Tanık Koruma Programı kapsamında Fransa'da sakin bir kasabaya yerleştirilir. Ajan Stansfield'ın aileyi dizginlemek için gösterdiği tüm çabalara rağmen, Fred Blake, karısı Maggie ve çocukları Belle ve Warren eski alışkanlıklarından vazgeçemeyerek sorunlarını "aile içi" yollarla çözmeye devam eder. Eski Mafya arkadaşları aileyi takip etmeye çalıştığında kaos başlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder