Sayfalar

İyi bir Evlilik – A Good Marriage (2014)


Kitap : Zifiri Karanlık, Yıldızsız Gece (İyi Bir Evlilik adlı hikayesi)
Yazar : Stephen King
Yayınevi : Altın Kitaplar
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 480
Boyutları : 14x20 cm
.
.
Book: Full Dark, No Stars
Writer : Stephen King
Publisher : Gallery Books
Publish Date : 2011
Pages: 400
Dimensions : 5.3 x 1.3 x 8.2 inches
.
.
Konu: "Her insanın içinde başka birinin, bir yabancının olduğuna inanıyorum..." diye yazıyor Wilfred James, dört zifiri karanlık hikâyenin ilki olan "1922"yi oluşturan itirafnamesinin ilk sayfalarında. James'e göre bu yabancı, karısı Arlette babasından kalan araziyi satmayı teklif ettiğinde ortaya çıkıyor ve korkunç bir cinayet ve delilik sürecini tetikliyor. "Koca Şoför"de, polisiye roman yazarı Tess, bir imza gününün ardından evine dönerken yolda bir yabancıyla karşılaşıyor. Tecavüze uğrayıp ölüme terk edilen Tess intikam planları yaparken bir başka yabancıyla karşılaşıyor: İçindekiyle. "Adil Uzatma", hikâyelerin en kısası, muhtemelen aynı zamanda en iğrenci ve kesinlikle en komiği. Şeytanla anlaşma yapmak, Dave Streeter'ı ölümcül hastalığından kurtarmakla kalmıyor, hayatı boyunca ruhunda biriken ıstırabı fazlasıyla dindiriyor. Darcy Anderson, yirmi yıldan fazla bir süredir evli olduğu kocası seyahatteyken, pil aramak için garaja gidiyor. Ayağı tezgâhın altındaki kutuya takılınca kocasının içindeki yabancıyı keşfediyor. Tüyleri diken diken eden korkunç bir keşif ve sona eren "İyi Bir Evlilik."
.
.
Film : İyi bir Evlilik – A Good Marriage (2014)
.
Yönetmen : Peter Askin
Senaryo : Matthew Michael Carnahan
.
Oyuncular : Joan Allen - Darcy Anderson, Anthony LaPaglia -  Bob Anderson, Stephen Lang - Holt Ramsey, Cara Buono - Betty Pike, Kristen Connolly - Petra Anderson, Mike O'Malley - Bill Gaines, Theo Stockman - Donnie Anderson, Will Rogers - Vince Dorne, Pun Bandhu - TV Anchor, Terra Mackintosh - Haberci, Robert Hogan – Başkan, Sean Dugan – Muhasebeci, Danny Binstock – Barmen, Kris Lundberg - Stacey Moore, Susan Blommaert - Garson
.
Konu : Mr. and Mrs. andersonun mükemmel giden herkesin örnek gösterdiği 25 yıllık bir evlilikleri vardır. Mrs.Anderson eşi hakkında çarpıcı bir gerçeği öğrenir. Evlilikleri gerçekte ne kadar iyidir ve eşini aslında ne kadar iyi tanıyordur? Tüm bunları sorgularken Mrs.Anderson doğru kararı verebilecek midir?
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder