Sayfalar

Geride Kalanlar – Left Behind (2014)


Kitap : Geride Kalanlar
Yazar : Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins
Yayınevi : GOA Basım Yayın
Basım Tarihi : 2005
Sayfa Sayısı : 388
Boyutları : 13.5x22.5 cm
.
.
Book: Left Behind
Writer : Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins        
Publisher : Tyndale House Publishers, Inc.
Publish Date : 2011
Pages: 496
Dimensions : 1.2 x 5.2 x 8 inches
.
.
Konu: Bir felaket anında yer kürenin her yerinde milyonlar yok olmuştu.

Araçlar aniden, yan yatıp kontrolden çıkmış, sevdikleri gözlerinin önünde yok olurken, insanlar şoka girmişlerdi.
Bazıları, evrendeki yaratıkları suçluyor
bazıları ise bunun tabiatın bir oyunu
olduğunu beyan ediyordu. Hatta bazıları da dünyayı fethetmek isteyen birisinin yüksek teknolojiyle askeri bir saldırı düzenlediğini düşünüyordu.
Ancak uçak pilotu Rayford Steele'in karısı bu olaya karşı onu uyarmıştı. Eğer Irene Steele haklıysa, demek ki o ve küçük oğlu ortadan kaybolmuşlardı. Ya daha büyük olan kızları? Tıpkı Rayford gibi, Chloe'nin durumu da şüphe uyandırıyordu.
Bu evrensel kaosun ortasında Rayford'un ailesini araması gerekiyordu. Aynı zamanda cevapları ve gerçeği de. Bu ortadan yok oluşlar, en karanlık günlerin geleceğinin habercisiydi. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Geride Kalanlar – Left Behind (2014)
.
Yönetmen : Vic Armstrong
Senaryo : Jerry B. Jenkins , Paul Lalonde , Tim LaHaye , John Patus
.
Oyuncular : Lance E. Nichols - Pastor Bruce Barnes, Judd Lormand – Jim, Han Soto – Edwin, Sabrina Gennarino, Shanna Forrestall, Ashton Leigh, Luis Da Silva Jr. – Luis, Nicolas Cage - Rayford Steele, Chad Michael Murray - Buck Williams, Lea Thompson - Irene Steele, Nicky Whelan - Hattie Durham, Martin Klebba - Melvin Weir, Quinton Aaron – Simon, Cassi Thomson - Chloe Steele, Donny Boaz, Laura Cayouette, William Ragsdale - Chris Smith, Stephanie Honore – Kimmy, Jordin Sparks - Shasta Carvell, Gary Grubbs - Dennis
.
Konu : Dünya büyük bir yıkım ve kaos ile karşı karşıyadır. İnsanlar tehlikededir ve büyük bir kısmı silinmiş yani yok olmuştur. Bu korkutucu olaydan kurtulmayı yalnızda sayıları az bir grup insan başarmıştır. Onlarda hayatlarını sürdürmek için mücadele ve savaş vermektedir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder