Sayfalar

Kader Ajanları – The Adjustment Bureau (2011)


Kitap : Kader Ajanları
Yazar : Philip K. Dick
Yayınevi : Büyülü Fener
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı : 680
Boyutları : 15x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Selected Stories of Philip K. Dick [Adjustment Team (Story)]
Writer : Philip K. Dick
Publisher : Houghton Mifflin Harcourt
Publish Date : 2013
Pages: 480
Dimensions : 6 x 1.6 x 9 inches
.
.
Konu: ABD'nin McCarthyciliğin pençesinde olduğu dönemde yazılan ve yayımlanan 27 öykülük bu seride PKD, her zamanki kurnazlığı, eğlenceli nevi şahsına münhasırlığı ve fevkalade değişken üslubuyla militarizme, paranoyaya ve yabancı düşmanlığına karşı sıradan insanların sesi oluyor. (Tanıtım Bülteninden)

Kader Ajanları, Ed Fletcher adlı bir emlakçının, hayat akışındaki bir kayma nedeniyle görmemesi gereken renkleri kararmış bir dünya nedeniyle alt üst olan hayatını düzene sokmaya çalışan gizli bir ekip ile yaşananları anlatıyor.
.

Film : Kader Ajanları – The Adjustment Bureau (2011)
.
Yönetmen : George Nolfi
Senaryo : Philip K. Dick , George Nolfi
.
Oyuncular : Matt Damon - David Norris, Emily Blunt - Elise Sellas, Anthony Mackie – Harry, John Slattery – Richardson, Brian Haley - Polis Maes, Shohreh Aghdashloo - Bayan Norris, Anna Kuchma – Balet, David Alan Basche – Aide, Lauren Hodges – Robyn, Terence Stamp – Thompson, Daniel Dae Kim, Anthony Ruivivar – McCrady, Michael Kelly - Charlie Traynor, Laura Kenley – Lora, Rhona Fox – Avukat, Sarah Bradford – Laura, Sandi Carroll – Surgeon, Venida Evans - Otobüs Yolcusu, Liam Ferguson - Hükümet Görevlisi, Naeem Uzimann – Sürücü, Purva Bedi - Neha
.
Konu : Amerika Birleşik Devletleri senatosuna girmek üzere olan, hırslı politikacı David Norris daha önce tanıdığı hiçbir kadına benzemeyen, güzel modern balerin Elise Sellas’la tanışır. Tam ona âşık olmaya başladığını fark ettiği an, gizemli adamlar çifti ayırmak için karşılarına çıkar.

Bu adamlar sahip oldukları güçle, David ve Elise’nin bir araya gelmesine engel olmak için, ellerinden geleni yapacaklardır. Bu yoğun engellemeler karşısında, David ya Elise’nin peşini bırakıp daha önce kendisi için çizilmiş yoldan gidecek… ya da Kader’e karşı gelmek için her şeyi tehlikeye atıp onunla olacaktır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder