Sayfalar

Kökenler – The Originals (2013 - )



Kitap : The Originals Anlatılmamış Hikaye - Yükseliş
Yazar : Julie Plec
Yayınevi : GO!
Basım Tarihi : 2015
Sayfa Sayısı : 304
Boyutları : 13x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Originals: The Rise
Writer : Julie Plec
Publisher : HQN Books
Publish Date : 2015
Pages: 352
Dimensions : 5.2 x 0.9 x 8.2 inches
.
.
Konu: Aile Güçtür

Köken Vampir ailesi bin sene evvel birbirlerine bir söz verdi. Her zaman ve sonsuza dek bir arada kalacaklardı. Ama verilen sözleri tutmak ölümsüzken bile kolay değildi.

1722 yılında New Orleans'a ayak basan Köken Vampirler Klaus, Elijah ve Rebekah Mikaelson tehlikeli geçmişlerini arkalarında bıraktıklarını zannederler. Ne var ki bölgelerini kimseyle paylaşmak istemeyen cadılar ve kurt adamlar bu kanunsuz şehirde cirit atmaktadır. Üstelik çok yakında gerçekleşmesi planlanan bir evlilikle birlikte aralarındaki ittifak sonsuza dek mühürlenecektir. Ama düşmanları birbirine düştüğünde kendilerini çok daha güvende hisseden Köken Vampirlerin şehri bu iki klana teslim etmeye hiç niyetleri yoktur. Özellikle de müstakbel gelin Vivianne'e gönlünü kaptıran Klaus'un. Elijah ailesi ile birlikte güvende olabilecekleri bir yuva aramakla, Rebekah da Fransız ordusunu kendi saflarına katmakla uğraşırken aşk sarhoşu Klaus hem kendisini hem de ailesini büyük bir tehlikeye atacak olayların içine sürüklenmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : KökenlerThe Originals (2013 - )
.
Yönetmen : Chris Grismer , Matthew Hastings , Leslie Libman , Jeffrey G. Hunt , Dermott Downs , Rob Hardy , Sylvain White
Senaryo : L.J. Smith , Marguerite MacIntyre
.
Oyuncular : Joseph Morgan - Klaus Mikaelson, Daniel Gillies - Elijah Mikaelson, Phoebe Tonkin - Hayley Marshall, Charles Michael Davis - Marcel Gerard, Claire Holt - Rebekah Mikaelson, Leah Pipes - Camille O'Connell, Danielle Campbell - Davina Claire, Steven Krueger - Josh Rosza, Eka Darville – Diego, Todd Stashwick - Father Kieran, Daniella Pineda - Sophie Deveraux, Shannon Kane - Sabine Laurent/Celeste Dubois, Callard Harris – Thierry, Tasha Ames – Eve, Michael Trevino - Tyler Lockwood, Shane Coffey – Tim, Malaya Rivera Drew - Jane-Anne Deveraux, Alexandra Metz – Katie, Lloyd Owen – Ansel, Teri Wyble – Clara, Diana Chiritescu - Cassie
.
Konu : Kurt adam-vampir melezi, orijinal vampirlerden Klaus Mikaelson, doğaüstü olayların kaynaşma noktası New Orleans’ta kendisine karşı bir güç oluşturulduğuna dair gizemli bir mesaj alır ve zamanında ailesinin de kurulmasına yardım ettiği, Fransız mahallesi Quarter’a gider. Klaus’un kafasındaki sorular, onu New Orleans’ta insanlarının ve her türlü doğaüstü sakininin üzerinde kontrolü olan, şehrin önceki şeytani koruyucusu, eski çırağı ve dostu Marcel’e götürür. Klaus’un kardeşi Elijah ise Klaus’a yardım edip onu geri döndürmeye ikna etmeye karar verir ve onun peşinden gider. Daha sonra ortaya çıkar ki kurt-kız Hayley de aile geçmişiyle ilgili bazı ipuçları aramak için buraya gelmiş ve Sophie adındaki güçlü bir cadının eline düşmüştür. Marcel’in Klaus’u kışkırtmasıyla ve sadık yandaşlarına emir verip mutlak gücüyle hükmetmesiyle tansiyon iyice yükselir. Kız kardeşleri Rebakah, Mystic Falls’ta onlara katılmak için beklerken Klaus ile Elijah, New Orleans’ın bir kez daha Kökenler tarafından yönetilmesi için cadılarla kolay olmayacak bir anlaşma yapmanın peşine düşerler.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder