Sayfalar

Baraka – The Shack (2017)


Kitap : Baraka "Trajedinin Sonsuzlukta Buluştuğu Yer"
Yazar : William P. Young
Yayınevi : Profil Yayıncılık
Basım Tarihi : 2009
Sayfa Sayısı : 280
Boyutları : 13,5x21 cm
.
.
Book: The Shack: Where Tragedy Confronts Eternity
Writer : William P. Young
Publisher : Windblown Media
Publish Date : 2007
Pages: 256
Dimensions : 8 x 0.6 x 5.2 inches
.
.
Konu: Young, bu romanında insanı, Tanrı’nın bu kadar acı ve sıkıntı dolu dünyada nerede olduğu sorusuyla yüzleştirir. Kitabın ana karakteri, MacKenzie Phillips, kötü bir ortamda büyümüştür. Babasının Hristiyan olduğunu ileri sürdüyse de adamın Müjde’ye uygun bir yaşam sürdürmediği görülür. En küçük kızı bir seri cinayet katilinin elinde ölür. Adam bu kaybından büyük ıstırap, şaşkınlık ve öfke içindedir. Bu büyük acıyla dört yıl mücadele ettikten sonra, cinayetin yaşandığı yere “Baba” tarafından davet edilir. Adam “Baraka”ya döndüğünde Üçlü Birlik’le görüşür ve acısıyla yüzleşir. (http://www.hristiyanlik.org/baraka-kitabi/ )
.
Film : Baraka – The Shack (2017)
.
Yönetmen : Stuart Hazeldine
Senaryo : John Fusco, Andrew Lanham, Destin Cretton, William P. Young
.
Oyuncular : Nels Lennarson, Lane Edwards        , Carolyn Adair, Carson Reaume, Brayden Snow, Kathryn Kirkpatrick, Sumire Matsubara – Sarayu, Avraham Aviv Alush – Jesus, Sam Worthington - Mack Phillips, Octavia Spencer - Papa,Elouisa, Radha Mitchell – Nan, Tim McGraw - Willie, Graham Greene - Male Papa, Ryan Robbins - Emil Ducette, Megan Charpentier - Kate Phillips, Emily Holmes - Vicky Ducette, Jordyn Ashley Olson - Emily Ducette, Gage Munroe - Josh Phillips, Derek Hamilton, Amélie Eve - Missy Phillips,
.
Konu : Mack Phillips, küçük kızı Missy'in kaçırılması ile dini ve ölümünden sonra, Tanrıyı sorgulaması ile posta kutusunda çok gizemli bir not bulur. Tanrı ile "The Shack" adlı bir yerde tanışmak için bir davet alır. Mack Shack'a gitmeye karar verdiğinde hayatını sonsuza dek değiştirecek olan sıra dışı olaylar silsilesiyle karşılaşır. (TuSeAy)
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder