Sayfalar

Değiştirilmiş Karbon - Altered Carbon (2018 - )




Kitap : Değiştirilmiş Karbon
Yazar : Richard K. Morgan
Yayınevi : İthaki Yayınları
Basım Tarihi : 2018
Sayfa Sayısı :496
Boyut: 13 x 21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Altered Carbon
Writer : Richard K. Morgan
Publisher : Del Rey
Publish Date : 2003
Dimensions: 9 x 6 x 0.8 inches
.
.
Konu: 25. yüzyıl. İnsanlık BM’nin gözetimi altında tüm galakside hüküm sürmekte. Irk, inanç ve sınıf farklılıklarının hâlâ devam ettiği bu dönemde teknolojideki yükseliş hayatı âdeta baştan tanımladı. Bir insanın bilinci depolanarak yeni bir bedene (ya da “kılıf”a) kolayca indirilebilir hale geldi ve ölüm olgusu, ekrandaki bir bip sesine indirgendi.

Eski bir asker ve BM elçisi olan Takeshi Kovacs daha önce de öldürülmesine rağmen son ölümü bilhassa acı vericiydi. Evinden 180 ışık yılı uzakta, eski adıyla San Francisco, yeni adıyla Bay City’de yeni bir bedende uyanan Kovacs kendini, “varoluş”u alınıp satılır şeyler olarak gören bir topluma göre bile karanlık ve büyük ölçekli bir komplonun tam merkezinde buldu. Dünyanın en güçlü insanlarından biri olan Laurens Bancroft bir ölümün sırrını açığa çıkarmak için Kovacs’ı tutmuştu: Kendi ölümünün. (Tanıtım Bülteni) (Devamı, filmin yönetmeni, oyuncuları, filmin konusu için https://based-on.blogspot.com.tr/) (https://www.facebook.com/uyarlama/ ve https://based-on.blogspot.com.tr/ sayfalarını beğenmeyi unutmayın!).
.
Film : Değiştirilmiş Karbon - Altered Carbon (2018)
.
Yönetmen : Uta Briesewitz, Peter Hoar, Nick Hurran, Andy Goddard, Alex Graves, Miguel Sapochnik
Senaryo : Brian Nelson, Steve Blackman, Laeta Kalogridis, Richard Morgan, David H. Goodman
.
Oyuncular : Antonio Marziale - Isaac Bancroft, Chris Conner – Poe, Hiro Kanagawa - Captain Tanaka, Kristin Lehman - Miriam Bancroft, Alika Autran – Okulov, Teach Grant - Jimmy DeSoto, Joel Kinnaman - Takeshi Kovacs, Hayley Law -  Lizzie Elliot, Zahf Paroo - Curtis, James Purefoy - Laurens Bancroft, Waleed Zuaiter – Abboud, Adam Busch – Mickey, Lionel Marye – Grounder, Tamara Taylor - Oumou Prescott, Lisa Chandler - Mary Lou Henchy, Ato Essandoh - Vernon Elliot, Martha Higareda - Kristin Ortega,
.
Konu : İnsan zihninin vücuttan vücuda aktarılabildiği bir gelecekte bir isyancı, yüksek profilli ve çarpık bir cinayet davasını çözmesi için diriltilir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder