Sayfalar

Aşk ve Para – Out Of Sight (1998)



Kitap : Kaçış
Yazar : Elmore Leonard
Yayınevi : Bilgi Yayınevi
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 259
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Out Of Sight
Writer : Elmore Leonard
Publisher : William Morrow Paperbacks
Publish Date : 2009
Pages: 368
Dimensions : 8 x 5.3 x 0.9 inches
.
.
Konu:
Kaçış, Amerikan Noir'ının en önde gelen ismi Elmore Leonard'ın en sevilen kitaplarından biri.

Banka soyguncusu Jack Foley, hapishaneden kaçış planlarını başarıyla uygulamaya koyar, ancak Chanel'den giyinen polis Karen Sisco'nun cazibesine kapılmasıyla duvarların dışındaki hayatı hiç de kolay olmayacaktır.

Polisler, hiç de kötü olmayan soyguncular ve gerçek kötü adamlar...

Steven Soderbergh tarafından filme alınan Kaçış, özellikle Karen Sisco karakteriyle okurların hafızasına kazınıyor. (Tanıtım Bülteninden)
.
Film : Aşk ve Para – Out Of Sight (1998)
.
Yönetmen : Steven Soderbergh
Senaryo : Scott Frank, Elmore Leonard
.
Oyuncular : George Clooney - Jack Foley, Dennis Farina - Marshall Sisco, Luis Guzmán – Chino, Isaiah Washington – Kenneth, Catherine Keener – Adele, Ving Rhames - Buddy Bragg, Jennifer Lopez - Karen Sisco, Steve Zahn - Glenn Michaels, Don Cheadle - Maurice Miller, Albert Brooks - Richard Ripley
.
Konu :
Floridadaki Glades Cezaevinde kalmakta olan Jack Foley, 20 yıllık mesleki kariyerine çok sayıda banka soygunu sığdırmayı başarmış bir mahkumdur. Soygunlarında asla silah kullanmamasıyla tanınan Foley’in icraatları bir çok meslektaşından daha fazladır. Ancak bir problem vardır. Foley, her soygununda yakalanmakta, bu da genelde araç probleminden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle hep kaybeden durumundaki Foley'IN önünde şimdi otuz yıllık bir hapishane hayatı vardır. Ancak onun bu süreyi tamamlamak gibi bir niyeti olmayan soyguncu, hapisten kaçarak büyük bir iş çevirmeyi planlamaktadır.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder