Sayfalar

Vur ve Öldür – Killshot (2008)



Kitap : Ölüm Vuruşu
Yazar : Elmore Leonard
Yayınevi : Doğan Kitap
Basım Tarihi : 2007
Sayfa Sayısı : 241
Boyutları : 14x23 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Killshot
Writer : Elmore Leonard
Publisher : William Morrow Paperbacks
Publish Date : 2005
Pages: 288
Dimensions : 8.3 x 5.6 x 0.8 inches
.
.
Konu:
Yanlış zamanda, yanlış yerde bulunan bir çift...
Yanlış anlaşılma, yanlış kişi sanılma... Ve ardından yaşanılanlar. Amansız bir kovalamaca. Acımasız iki tatil. Toronto'dan, Detroit'te, Michigan'dan Ohio'ya kadar süren bir takip. (Arka Kapak)
.

Film : Vur ve Öldür – Killshot (2008)
.
Yönetmen : John Madden
Senaryo : Hossein Amini
.
Oyuncular : Thomas Jane - Wayne Colson, Diane Lane - Carmen Colson, Mickey Rourke – Armand, Joseph Gordon-Levitt - Richie Nix, Alexis Butler - Otel Odasındaki Kız, Rosario Dawson – Donna, Hal Holbrook – Papa, Robert Gow, Brandon Mcgibbon, Catherine Hayos, Richard Zeppieri, Peter Kelly Gaudreault, Michelle Arvizu, Craig Blair, Lynne Deragon - Mrs. Palino, Hazel Desjarlais
.
Konu :
Yanlış zamanda, yanlış yerde bulunan bir çift... Yanlış anlaşılma, yanlış kişi sanılma ve ardından yaşanılanlar. Amansız bir kovalamaca. Acımasız iki katil. Toronto'dan, Detroit'e, Michigan'dan Ohio'ya kadar süren bir takip. Carmen Colson ve demirci eşi Wayne tesadüfen bulundukları bir emlakçı dükkânında azılı katillerin hedefi haline geliyorlar. Michigan’ın bu tenha yerinde, polisler bile Carmen ve Wayne’e yardım konusunda çaresizdirler. Federal Polis de çifte Tanık Koruma Programı’nı önermekten başka bir katkıda bulunamaz. Çift, tüm bu gördüklerinin ve başlarından geçenlerin bedelini fazlasıyla ödeyecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder