Sayfalar

Kubbe’nin Altında – Under The Dome (2013)


Kitap : Kubbe'nin Altında
Yazar : Stephen King
Yayınevi : Altın Kitaplar
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 1024
Boyutları : 14x20 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Under the Dome
Writer : Stephen King
Publisher : Gallery Books
Publish Date : 2013
Pages: 1088
Dimensions : 9 x 6 x 0.2 inches
.
.
Konu:
119 Karayolu'nun aşağısında, Chester's Mill'de kıyamet kopmak üzere...

Güzel, güneşli bir günde küçük kasabanın dünyayla olan bütün bağlantısı görünmez bir güç tarafından kesilir. Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez. Bir Irak savaşı gazisi ve acımasız bir politikacı Kubbe'nin altındaki gücü ele geçirmeye kararlıdır, ama onların asıl düşmanı Kubbe' dir, çünkü zaman gittikçe azalmaktadır.
.
Film : Kubbe’nin Altında – Under The Dome (2013)
.
Yönetmen : Jack Bender        , Kari Skogland    
Senaryo : Stephen King, Brian K. Vaughan, Adam Stein, Peter Calloway, Scott Gold, Caitlin Parrish
.
Oyuncular : Mike Vogel - Dale 'Barbie' Barbara, Rachelle Lefevre - Julia Shumway, Natalie Martinez - Sheriff Linda Esquivel, Britt Robertson - Angie McAlister, Alexander Koch - Junior Rennie, Colin Ford - Joe McAlister, Dean Norris - James 'Big Jim' Rennie, Mackenzie Lintz - Norrie Calvert-Hill, Nicholas Strong - Phil Bushey, Jolene Purdy - Dodee Weaver, Aisha Hinds -Carolyn Hill, David Pascua - Chester's Mill Resident, Samantha Mathis - Alice Calvert, John Elvis - Ben Drake, Leon Rippy - Ollie Dinsmore, Beth Broderick        - Rose Twitchell, Dale Raoul     - Andrea Grinnell, Crystal Martinez         - Nurse Adams, Ned Bellamy - Reverend Lester Coggins, Andrew Vogel – Carter, R. Keith Harris - Peter Shumway, Steve Baldwin - Chester's Mill Resident,  Lemuel Heida - Church Goer, Mary-Jo Jackson - Chester's Mill Townsperson, Joe Montanti - Big Jim's Army, Natalie Zea - Maxine Seagrave, Kevin Sizemore – Paul, James Alcorn - Young Junior, Sherrie Bowling - Diner Patron, Cheryl Coulson – Townsfolk, William Frasca - Chester's Mill Townsfolk, Ben Yemba – Military, Jeff Fahey - Sheriff Howard 'Duke' Perkins, Mare Winningham – Agatha, Rey Hernandez – Otto, Jaret Sears - Clint Dundee, Ray Stoney - Dres Johnson, Linds Edwards - Waylon Dundee, Josh Carter - Rusty
.
Konu :
Güzel, güneşli ve tamamen sakin bir bahar gününde, Maine’deki Chester’s Mills isimli küçük kasabanın dünyayla olan bütün bağlantısı, açıklanamayan görünmez bir güç alanı tarafından aniden kesilir. Uçaklar görünmez bir kalkana çarpar, şiddetli bir yağmur önüne geleni yıkıp yerle bir eder. Havadan kasabaya düşen, yanan uçak parçaları vardır. Kubbe yavaş yavaş alçalırken bahçevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kaçar, herkes panik içindedir. Hiç kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder