Sayfalar

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız _ The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009)



Kitap : Arı Kovanına Çomak Sokan Kız – Millenium III
Yazar : Stieg Larsson
Yayınevi : Pegasus Yayınları
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 800
Boyutları : 14x21cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Girl Who Kicked the Hornet's Nest – Millenium III
Writer : Stieg Larsson
Publisher : Knopf
Publish Date : 2010
Page : 576
Dimensions : 9.5 x 6.6 x 1.5 inches
.
.
Konu: Gazeteci Mikael, artık tanınmış bir gazeteci olarak, yine bir cinayet sonrası fuhuş çeteleri ile ilgili bir araştırmanın içine girer. Araştırma sırasında polis, Lisbeth Salander’i en büyük suçlu adayı olarak gösterir.Lisbeth, polise yakalanmadan kendi masumiyetini ispatlamak için uğraşır. Mikael de diğer taraftan araştırmalara devam ederek Lisbeth’e destek vermek istemektedir. Araştırma derinleştikçe Lisbeth’in karanlık geçmişi ile bilgiler ortaya çıkar. Üçlemenin ikinci kitabı.
.

Film : Arı Kovanına Çomak Sokan Kız _ The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009)
.
Yönetmen : Daniel Alfredson
Senaryo : Jonas Frykberg
.
Oyuncular : Noomi Rapace - Lisbeth Salander, Michael Nyqvist - Mikael Blomkvist, Michalis Koutsogiannakis - Dragan Armanskij, Anders Ahlbom - Doktor Peter Teleborian, Hans Alfredson - Evert Gullberg, Lena Endre - Erika Berger, Jacob Ericksson - Christer Malm, Niklas Falk – Edklinth, Annika Hallin - Annika Giannini, Agnes Kittelsen, Sofia Ledarp - Malin Erikson, Tanja Lorentzon - Sonja Modig, Micke Spreitz - Ronald Niedermann, Georgi Staykov - Alexander Zalachenko, Mirja Turestedt - Monica Figuerola, Tehilla Blad - Ung Lisbeth, Rolf Degerlund - Georg Nyström
.
Konu :
Lisbeth Salander kafasında bir kurşunla bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yatmaktadır. İyileşir iyileşmez de kendisini doğrudan hapse yollayacak, üç cinayetten yargılanacağı duruşmaya götürülecektir. Davasını hayatı pahasına savunan Salander, gazeteci Mikael Blomkvist’in de yardımıyla masumiyetini kanıtlamaya ve kendine acı çektiren sistemin mimarı olan derin devletin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacaktır.
.


idefix Satış Ortağı







  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder