Sayfalar

Ateşle Oynayan Kız _ The Girl who Played with Fire (2009)


Kitap : Ateşle Oynayan Kız – Millenium II
Yazar : Stieg Larsson
Yayınevi : Pegasus Yayınları
Basım Tarihi : 2010
Sayfa Sayısı : 674
Boyutları : 14x21cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: The Girl who Played with Fire – Millenium II
Writer : Stieg Larsson
Publisher : Vintage
Publish Date : 2010
Page : 630
Dimensions : 8 x 5.2 x 1.2 inches
.
.
Konu: Gazeteci Mikael, artık tanınmış bir gazeteci olarak, yine bir cinayet sonrası fuhuş çeteleri ile ilgili bir araştırmanın içine girer. Araştırma sırasında polis, Lisbeth Salander’i en büyük suçlu adayı olarak gösterir.Lisbeth, polise yakalanmadan kendi masumiyetini ispatlamak için uğraşır. Mikael de diğer taraftan araştırmalara devam ederek Lisbeth’e destek vermek istemektedir. Araştırma derinleştikçe Lisbeth’in karanlık geçmişi ile bilgiler ortaya çıkar. Üçlemenin ikinci kitabı.
.
Film : Ateşle Oynayan Kız _ The Girl who Played with Fire (2009)
.
Yönetmen : Daniel Alfredson
Senaryo : Jonas Frykberg
.
Oyuncular : Noomi Rapace - Lisbeth Salander, Michael Nyqvist - Mikael Blomkvist, Sofia Ledarp - Malin Erikson, Lena Endre - Erika Berger, Georgi Staykov - Alexander Zalachenko, Micke Spreitz - Ronald Niedermann, Tanja Lorentzon - Sonja Modig, Annika Hallin - Annika Giannini, Peter Andersson – Bjurman, Per Oscarsson - Holger Palmgren, Yasmine Garbi - Miriam Wu, Anders Ahlbom - Doktor Peter Teleborian, Jacob Ericksson - Christer Malm, Tehilla Blad - Genç Lisbeth Salander, Michalis Koutsogiannakis - Dragan Armanskij
.
Konu :
Lisbeth Salander bir yıl aradan sonra İsveç’e döner. Mikael Blomkvist ise İsveç’teki fuhuş çeteleri hakkında bir dosya yapmak üzere çalışmalara başlamıştır. Ancak çok geçmeden dosyanın muhabiri ile kız arkadaşı ölü bulunur ve silahın üzerinde Lisbeth’in parmak izine rastlanır. Polis Lizbeth’in peşine düşer. Mikael, Lisbeth’in masum olduğundan emindir ancak bunu kanıtlayabilmek için cinayetleri araştırmaya başlar. Bu araştırmalar sırasında Lisbeth’in peşindeki karanlık adamların Lisbeth’in geçmişiyle bağlantılı olduğunu fark edecektir.
.


idefix Satış Ortağı







  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder