Sayfalar

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde - Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides (2011)



Kitap : Gizemli Denizlerde
Yazar : Tim Powers
Yayınevi : Gerekli Şeyler Yayıncılık
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 328
Boyutları : 14x20cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: On Stranger Tides
Writer : Tim Powers
Publisher : Babbage Press
Publish Date : 2006
Page : 388
Dimensions : 9 x 6 x 1 inches
.
.
Konu:
Yaygaracı Carmichael korsanlar tarafından ele geçirildiğinde John Chandagnac Jamaika'ya doğru yol almaktaydı. Kafasındaki tek düşünce vicdansız amcasıyla yüzleşip hakkı olanı ondan geri istemekti. Kaptan Philip Davies, denizlerde dolaşan tayfasına katılmak ve ölmek arasında bir seçim yapması gerektiğini söylediğinde John Chandagnac hem yeni bir hayatı hem de yeni bir isimi kabul etmek zorunda kalacaktı: Jack Shandy!

Fakat gemi korsanını bulanık Karayip sularında bekleyen şey, heyecan verici deniz savaşları ve müthiş yağmalardan çok daha fazlasıydı; çünkü bu yeni ve karanlık dünyanın en belirgin iki yüzü ihanet ve güçlü voodoo büyücülüğüydü.
(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde - Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides (2011)
.
Yönetmen : Rob Marshall
Senaryo : Terry Rossio, Ted Elliott
.
Oyuncular : Johnny Depp - Jack Sparrow, Ian McShane –Blackbeard, Penélope Cruz – Angelica, Stephen Graham – Scrum, Richard Griffiths - Kral 2. George, Gemma Ward – Tamara, Geoffrey Rush – Barbossa, Judi Dench , Keith Richards – Teague, Kevin Mcnally – Gibbs, Óscar Jaenada – Spaniard, Greg Ellis - Theodore Groves, Robert Stone – Gaoler, Christopher Fairbank – Ezekiel, Juan Carlos Vellido - İspanyol Kaptan, Bill Oberst Jr. - Korsan
.
Konu :
Johnny Depp simgeleşmiş rolü Kaptan Jack Sparrow’a aksiyon dolu bir macerayla geri dönüyor. Gizemli Angelica ile yolları kesişen Jack Sparrow, bunun aşk olduğundan emin değildir – yoksa bu kadın onu efsanevi Gençlik Pınarı’nı bulmak için kullanmakta mıdır? Kadın onu efsane korsan Kara Sakal’ın gemisi “Kraliçe Anne’in İntikamı”na bindirdiğinde kendisini beklenmedik bir maceranın ortasında bulur ve kimden daha çok korkması gerektiğini bilemez: Kara Sakal’dan mı yoksa gizemli bir geçmişi paylaştığı Angelica’dan mı?
Kaptan Jack Sparrow geçmişinden gelen bir kadının zoruyla kötü korsan Kara Sakal’ın Kraliçe Anne’in İntikamı gemisine bindiğinde kendisini efsanevi Gençlik Pınarı’na giden beklenmedik bir maceranın ortasında bulur.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder