Sayfalar

Sevgili John – Dear John (2010)



Kitap : Sevgili John
Yazar : Nicholas Sparks
Yayınevi : Artemis Yayınları
Basım Tarihi : 2012
Sayfa Sayısı : 340
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Dear John
Writer : Nicholas Sparks
Publisher : Perfection Learning
Publish Date : 2010
Pages: 335
Dimensions : 6.7 x 4 x 1.1 inches
.
.
Konu:
Anlık bir öfkeyle okuldan ayrılan John, büyük bir boşluğa düşmüştü. Böylece orduya girmeye karar verdi. Hayallerinin kadını Savannah'yla da tam bu günlerde tanıştı. İlişkileri kısa sürede büyük bir aşka dönüştü ve Savannah, John'un dönüşünü bekleyeceğine yemin etti. John'sa kalbini çalan bu kadınla bir hayat kuracaktı, emindi... Ancak kader, çoğu zamanki gibi beklenmeyeni getirecekti. Önce 11 Eylül patlak verdi. Sonra John orduda kalmayı seçti. Savannah ise bu uzun ayrılık sırasında bir başkasını sevdi. "Sevgili John..." diye başlıyordu mektubu. Bu iki kelime bir kalbi paramparça"" edecek, iki hayat sonsuza dek değişecekti. Nadir rastlanan bir gerçek aşk hikayesi daha tuhaf bir ayrılığa sürüklenmişti. Aşkı bulunca kolay vazgeçemiyordu insan. Vazgeçmemek de gerekiyordu belki. Askerden döndüğünde, gerçek aşkı olduğuna inandığı Savannah'nın evlenmiş olduğunu öğrenen John, hayati bir kararın da eşiğindeydi.
(Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Sevgili John – Dear John (2010)
.
Yönetmen : Lasse Hallström
Senaryo : Jamie Linden
.
Oyuncular : Channing Tatum - John Tyree, Amanda Seyfried - Savannah Lynn Curtis, Henry Thomas -  Tim Wheddon, Richard Jenkins - Bay Tyree, Scott Porter – Randy, Luke Benward - Alan at 14, D.j. Cotrona – Noodles, Cullen Moss – Rooster, Gavin Mcculley – Starks, Jose Lucena Jr. – Berry, Keith Robinson - Kaptan Stone, Leslea Fisher – Susan, William Howard Bowman – Daniels, David Andrews - Bay Curtis, Mary Rachel Dudley - Bayan Curtis 
.
Konu :
Çocukluğu evdeki dengeyi kurmakla geçen John Tyree, orduya yazılır ve asker olmak için evden ayrılır. Gitmeden önce Savannah isminde, hayır kurumlarında çalışan muhafazakar üniversite öğrencisi ile tanışır. Tesadüfler onları hep karşı karşıya getirir. Aralarındaki ilişki kıskançlık nedeniyle bozulur gibi olsa da, John genç kızın kalbini kazanmayı başarır. Ancak 11 Eylül'den sonra John orduya çağrılmıştır. Savannah ile John'un arasındaki ilişki artık mektuplarla ilerleyecektir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder