Sayfalar

Serena (2014)


Kitap : Serena
Yazar : Ronn Rash
Yayınevi : Pegasus Yayınları
Basım Tarihi : 2014
Sayfa Sayısı : 448
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Serena
Writer : Ronn Rash
Publisher : Ecco; Reprint Edition
Publish Date : 2009
Pages: 371
Dimensions : 5.3 x 0.9 x 8 inches
.
.
Konu:
Yeni evli bir çift olan George ve Serena Pemberton, Boston'dan ayrılıp bir kereste imparatorluğu kurmayı planladıkları Kuzey Carolina dağlarına gelirler. Genç ve güzel bir kadın olan Serena, şaşırtıcı bir hızla yeni hayatına adapte olur, hatta kocasının kerestecilik işinde yükselebilmesi için önlerine çıkan herkesi sindirmeyi başarır. Serena için huzursuzluk yaratan tek şey, kocasının burada bir geçmişi ve gayrimeşru bir oğlunun olmasıdır. Bunun üzerine bir de kocasına asla bir çocuk veremeyeceği gerçeğiyle yüzleşince genç kadının hırsı kıskançlığıyla birleşir ve küçük çocuğun hayatı tehlikeye girer. Serena, George'un, oğlunu koruduğundan şüphelenmeye başladığındaysa Pembertonların tutkulu evliliği zarar görür ve şok edici bir hesaplaşmaya doğru ilerler. (Tanıtım Bülteninden)
.

Film : Serena (2014)
.
Yönetmen : Susanne Bier
Senaryo : Christopher Kyle
.
Oyuncular : Jennifer Lawrence - Serena Pembertom, Bradley Cooper - George Pemberton, Charity Wakefield – Agatha, Mark O'Neal – Lumberjack, Michael Ryan – Coldfield, Raymond Waring, Ned Dennehy – Ledbetter, Sam Reid – Vaughn, Ana Ularu – Rachel, Kim Bodnia, David Dencik – Buchanan, Blake Ritson – Lowenstein, Sean Harris – Campbell, Toby Jones - Şerif McDowel, Rhys Ifans – Galloway, Christian McKay
.
Konu :
Film 1929 yılında Kuzey Carolina’ya yerleşmek için yaşadıkları Boston kentinden ayrılan genç bir çiftin hikâyesini konu alıyor. Yeni yerleştikleri kentte sıfırdan bir hayat inşa eden ve kerestecilik işinde yükselen çift, mutlu bir birliktelik sürdürür. George’a her anlamda destek olan Serena, genç ve güzel olduğu kadar yetenekli ve kurnaz bir kadındır. Önlerini kesmek isteyen herkesin de ayağını bir biçimde kaydıran Serena, bir gün sevgili kocasına asla bir çocuk veremeyeceği gerçeğiyle yüzleşir ve bu haber Serena’nın iyice hırslanmasına yol açar. George’la evliliklerinden önce onun başka bir kadından gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrenen Serena; öğrendiği bu gerçeklikten sonra hayata karşı tüm hıncını artık bu çocuğu ortadan kaldırmak için kullanmaya başlar.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder