Sayfalar

Limit Yok – Limitless (2011)



Kitap : Limit Yok
Yazar : Alan Glynn
Yayınevi : Butik Yayınları
Basım Tarihi : 2011
Sayfa Sayısı : 408
Boyutları : 14x21 cm
.
Kitap link : http://www.idefix.com/
.
Book: Limitless
Writer : Alan Glynn
Publisher : Picador
Publish Date : 2011
Pages: 352
Dimensions : 8.2 x 5.6 x 1 inches
.
.
Konu:
Beyninizin en yüksek potansiyelinde işlev göstermesine olanak veren bir ilaç hayal edin. Tek bir günde yabancı bir dil öğrenebilmenize olanak veren bir ilaç. Bilgileri hızla almanıza ve borsadaki kalıpları görebilmenize yardımcı olan bir ilaç.

Yaşamı vasatlığa doğru ilerlerken, Eddie Spinola böyle bir
ilaçla karşılaşır: MDT- 48 - beyin için bir tür viagra. Ancak faydaları hızla materyalleşirken, belirli tatsız yan etkileri de gerçek olmaya başlar.

Ve Eddie diğer kullanıcıları bulmaya karar verdiğinde, hepsinin ya ölüm döşeğinde ya da çoktan ölmüş olduklarını fark eder... (Tanıtım Bülteni)
.

Film : Limit Yok – Limitless (2011)
.
Yönetmen : Neil Burger
Senaryo : Leslie Dixon
.
Oyuncular : Robert De Niro - Carl Van Loon, Bradley Cooper - Eddie Morra, Abbie Cornish – Lindy, Anna Friel – Melissa, Johnny Whitworth - Vernon Gant, Robert John Burke – Pierce, Tomas Arana - Tan Coat, Patricia Kalember - Bayan Atwood, T.v. Carpio – Valerie, Jennifer Wiener - İş Kadını, Andrew Howard – Gennady, Eddie J. Fernandez – Victor, Anna Kuchma - Stylish Hipster, Ned Eisenberg - Morris
.
Konu :
Eddie, perişan halde yaşan, başarısız New York’lu bir yazardır. Ancak günün birinde eski bir arkadaşıyla karşılaşmasıyla tüm hayatı değişir. Arkadaşı onu beynin tüm kapasitesini kullanmasını sağlayacak bir ilaçla tanışır. Böylece Eddie kendisinin kusursuz bir versiyonuna dönüşür. Hap sayesinde paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar…
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder